opc_loader

Beterschap

Even een hart onder de riem steken. Op veel momenten heel waardevol voor de ontvanger. Laat weten dat je aan hem of haar denkt door een mooi boeket!

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Boeket bestellen bij bloemist Jungerius Flowers

Jungerius Flowers, bloemist gevestigd in Geldermalsen en Tiel, biedt u de beste boeketten voor de voordeligste prijs. Bij het vermijden van grote tussenpartijen en het beheren van onze eigen webwinkel houden wij de kosten laag en de kwaliteit van onze bloemen hoog. 

Het boeket zal traditioneel, veldachtig of klassiek worden gebonden. Onze topbloemisten binden de boeketten met touw af en zoeken, indien gewenst, de best bijpassende vaas voor u uit.

Soorten boeketten:

Veldboeket, Tulpenboeket, Zonnebloemboeket, Amarrylisboeket, Pioenroos boeket, Gerbera boeket

Bloemist Tiel

Wij zijn al 50 jaar gevestigd in Tiel. Sinds 2016 zijn wij ook met een bloemenwinkel gevestigd in Tiel. Alle bestellingen voor Tiel worden rechtstreeks uit de bloemenwinkel gemaakt door onze beste bloemisten. Dit betekent het beste assortiment snijbloemen met de beste bloembinders om het boeket te maken.

Bloemist Geldermalsen

Sinds kort zijn wij ook een bloemenzaak begonnen in het gezellige Geldermalsen. Al meer dan 30 jaar hebben wij een vast klantenbestand in Geldermalsen, en dit jaar wilde wij de mensen beter kunnen bedienen d.m.v. een prachtige bloemenzaak, wat voorheen Bloembinderij Margriet was. Alle bestellingen voor Geldermalsen worden rechtstreeks uit de bloemenwinkel gemaakt door onze beste bloemisten. Dit betekent het beste assortiment snijbloemen met de beste bloembinders om het boeket te maken.

Boeket bezorgen in heel Nederland

Ondanks dat wij alleen een bloemenzaak hebben in Geldermalsen en Tiel, nemen wij ook bestellingen aan voor heel Nederland. De boeketten sturen wij door naar een door ons gekozen bloemist.