opc_loader

Boeketten

Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1

Boeket bestellen bij bloemist Jungerius Flowers

Jungerius Flowers, bloemist gevestigd in Tiel, Geldermalsen, Culemborg en Helmond, biedt u de beste boeketten voor de voordeligste prijs. Bij het vermijden van grote tussenpartijen en het beheren van onze eigen webwinkel houden wij de kosten laag en de kwaliteit van onze bloemen hoog. 

Het boeket zal traditioneel, veldachtig of klassiek worden gebonden. Onze topbloemisten binden de boeketten met touw af en zoeken, indien gewenst, de best bijpassende vaas voor u uit.

Soorten boeketten:

Veldboeket, Tulpenboeket, Zonnebloemboeket, Amarrylisboeket, Pioenroos boeket, Gerbera boeket

Bloemist Tiel

Wij zijn al 50 jaar gevestigd in Tiel. Sinds 2016 zijn wij ook met een bloemenwinkel gevestigd in Tiel. Alle bestellingen voor Tiel worden rechtstreeks uit de bloemenwinkel gemaakt door onze beste bloemisten. Dit betekent het beste assortiment snijbloemen met de beste bloembinders om het boeket te maken.

Bloemist Geldermalsen

Sinds 2018 zijn wij ook een bloemenzaak begonnen in het gezellige Geldermalsen. Al meer dan 30 jaar hebben wij een vast klantenbestand in Geldermalsen, en dit jaar wilde wij de mensen beter kunnen bedienen d.m.v. een prachtige bloemenzaak, wat voorheen Bloembinderij Margriet was. Alle bestellingen voor Geldermalsen worden rechtstreeks uit de bloemenwinkel gemaakt door onze beste bloemisten. Dit betekent het beste assortiment snijbloemen met de beste bloembinders om het boeket te maken.

Bloemist Culemborg

Sinds 1 november 2023 hebben wij het stokje overgenomen van Delano Bouqetterie. Met een geschiedenis in Culemborg op de markt hebben wij al een relatie met vele klanten. Wij zijn trots om te zeggen dat we nu ook een vaste locatie hebben in het winkelcentrum Parijsch. Alle bestellingen voor Culemborg worden rechtstreeks uit de bloemenwinkel gemaakt door onze beste bloemisten. Dit betekent het beste assortiment snijbloemen met de beste bloembinders om het boeket te maken.

Bloemist Helmond

Sinds juli 2022 hebben wij het stokje overgenomen van Theo Quekel. Wij zijn trots om ons ruime assortiment boeketten, planten en bloemen aan te bieden op een prachtige locatie binnen de Albert Heijn XL.

Boeket bezorgen in heel Nederland

Ondanks dat wij alleen een bloemenzaak hebben in Tiel, Geldermalsen, Culemborg en Tiel, nemen wij ook bestellingen aan voor heel Nederland. De boeketten sturen wij door naar een door ons gekozen bloemist.