opc_loader

Gastenboek

Ria Frederiks Tiel 12-12-2021 10:23
Onze kinderen hebben ter ere van onze 45e trouwdag een prachtig boeket bloemen bij jullie laten samenstellen. Het was een enorm boeket met mooie sterke bloemen tien dagen in huis hebben staan pronken. Zelf kom ik ook graag bij jullie om bloemen te kopen vanwege het vriendelijke personeel en de kwaliteit van de bloemen. Hartelijke groet, Ria
mevr van de Kasteele Oudenbosch 02-10-2021 16:58
Daar ik in februari j.l in contact ben gekomen met deze bloemist i.v.m. een overlijden in de plaats Tiel kan ik alleen maar zeggen in een woord geweldig en prachtig rouw stukken geleverd helemaal naar wens hoewel ik dit allemaal telefonisch heb doorgegeven . Ook nadien nog bloemen besteld voor mensen die een bloemetje verdiende . Ook deze waren prachtig, een bedrijf waar ze in Tiel en omgeving trots op kunnen zijn . Zal zeker nog een keer de zaak bezoeken .
Ellen v. Dieren Vleuten 11-07-2021 14:21
Al jaren genieten wij van jullie geweldige boeketten! Helaas hadden we nu een rouwstuk voor op de kist nodig. Wat was het fijn dat jullie bij ons langs konden komen. En wat was ook dit weer mooi en goed verzorgd. Het stuk heeft uiteindelijk nog meer dan een week in de tuin gelegen. Dank voor jullie service.
Natashja Tiel 24-04-2021 09:50
Twee rouw stukken besteld voor mijn schoonmoeder. We kregen heel erg veel complimenten over de prachtige krans en biedemeijer van de kleinkinderen die prachtig op elkaar afgestemd waren. Het waren twee prachtige stukken. Ik werd in de winkel heel fijn geholpen en er werd goed advies gegeven aan mijn wensen. Ik raad jullie bij iedereen aan. Nogmaals mijn dank het maakte ons afscheid helemaal compleet.
R.O.W. WISSE Tiel 03-02-2021 13:50
Meerdere keren heb ik met groot plezier bij jullie kunnen bestellen. De boeketten waren altijd prachtig - staan langer dan 7 dagen en blijven ook mooi en hier ik kreeg natuurlijk ook prachtige reacties op. Dank jullie wel. Veel succes in de komende tijd.
Resultaat 1 van 5. Resultaat:123VolgendeToon alles